Va acabar el partit al Juventus Stadium i Gigi Buffon es va fondre en una abraçada amb Marc André ter Stegen, l'heroi d'aquesta nova versió més pràctica del Barça, un equip que a poc a poc ha anat perdent els seus senyals d'identitat futbolística i guanyant en fiabilitat defensiva. Buffon va felicitar Ter Stegen per l'última aturada que l'alemany havia fet, un remat de primeres de Dybala que només els reflexos del porter del Barça van evitar que el Juventus s'emportés la victòria a última hora. Des de l'inici del curs, els aficionats barcelonistes han desviat les seves mirades cap a la porteria. Abans només tenien ulls per a les excel·lències dels seus centrecampistes, en els últims cursos en la brutal resolució dels seus davanters i sempre en Leo Messi, però ara tenen un nou argument.

I és que Ter Stegen (Mönchengladbach, 1992) està signant uns números estratosfèrics i és un dels responsables de la gran marxa de l'equip d'Ernesto Valverde, líder a la Lliga i classificat primer de grup per als vuitens de la Champions a falta d'un partit.

Dels 17 partits disputats fins ara (12 en Lliga i 5 en la competició continental), Ter Stegen ha deixat la seva porteria a zero en 12, 8 en Lliga i 4 en Champions. A més, les seves intervencions han estat determinants, ha donat solidesa a una línia defensiva qüestionada i s'ha reivindicat a base d'extraordinàries actuacions.

Bona part de l'èxit del Barça a Europa és de Ter Stegen, que ha deixat la seva porteria a zero en tots els desplaçaments d'aquesta primera fase (Lisboa, Atenes, Torí) i només ha encaixat un gol i quan el Barça guanyava 3-0 al Camp Nou contra Olympiacos i els grecs van fer el gol de l'honor.