Després d'aconseguir una important victòria la setmana passada a la pista del Palma del Río, el Bordils va aconseguir ahir la segona victòria consecutiva, davant l'Alcobendas per 28 a 22, que suma així el seu quart partit sense guanyar.

Als verd-i-blancs els va sortir un partit rodó que van dominar de principi a fi, agafant un avantatge màxim de vuit gols (26 a 18) a falta de 6 mintus per al final.

Els de Sergi Catarain van sortir molt forts i l'entrenador de Palafrugell va plantejar una defensa 6-0 que els va donar bons resultats i van aconseguir avantatges de 3 o 4 gols. A això s'hi ha d'afegir la bona actuació del porter Sergi González, que va estar molt segur sota pals.

En atac, els locals van saber tenir molta paciència a l'hora d'elaborar les jugades i van saber definir bé de cara a porteria. Això va fer que al descans els gironins arribessin amb un avantatge de 3 gols (16 a 13). Després de la represa, el Bordils va continuar amb la defensa 6-0 que havia plantejat Catarain i que havia donat bons resultats al primer temps.

Jordi González segueix estant molt bé, igual que la defensa, i això ho van aprofitar els verd-i-negres en atac per arribar a agafar un avantatge més còmode al marcador.

Fins a vuit gols van arribar a tenir els de Catarain d'avantatge, però al final es va arribar amb un marcador de 28 a 22. Un resultat que treu de l'últim lloc els verd-i-blancs, i momentàniment de la zona de descens, a l'espera del que facin avui Palma del Río o Covadonga (juguen a les pistes del Ciudat Real i l'Alacant).

La pròxima setmana el Bordils visita la pista del Villa de Aranda, un equip que suma tres derrotes consecutives i que estan un punt per damunt de l'equip de Catarain. El partit serà dissabte a les set de la tarda.