L'Augi Sarrià va aconseguir una contundent victòria a casa, davant el Palautordera Salicrú en un partit que ja van dominar des del primer moment gràcies a un parcial de 6-1 en els primers deu minuts. A partir d'aquí els de Carles Morales van mantenir el rival a aquesta distància i, al principi de la segona part, van ampliar-la. Tret d'un petit moment de desconcert, els sarrianencs van saber controlar molt bé el partit, amb una defensa contundent que els permetia sortir per velocitat i sorprendre el rival a la contra.

El Bordils B va patir ahir una nova derrota, a la pista del Joventut Mataró, després d'un partit en el que van demostrar saber fer les coses però que els falta un punt d'efectivitat en les jugades ofensives. Els de Carles Ramonet van començar molt bé el partit, alternant defenses 6-0 i 5-1 anaven aturant el rival i, de mica en mica, eixamplant la diferència en el marcador, que va arribar a ser de sis gols (3-9, m. 16). L'equip és molt jove i això també té els seus inconvenients; anar a la cua de la classificació tampoc ajuda a la confiança, així que, quan els llançaments senzills van començar a no entrar ja es va entrar en una dinàmica negativa. El Joventut Mataró, més efectiu de cara a porta, va acabar remuntant el partit i enduent-se la victòria.