En una gala celebrada a la Torre Eiffel de París, el portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, va rebre ahir la seva cinquena Pilota d'Or. Es tracta del segon any consecutiu que guanya el prestigiós guardó, que també es va emportar en 2008, 2013 i 2014. Amb aquesta, Ronaldo en suma cinc i iguala amb Leo Messi com a futbolistes que més cops han rebut aquest trofeu.

El futbolista del Reial Madrid s'ha emportat aquest premi, en part, gràcies al fet que la temporada passada va aixecar la Lliga i la Lliga de Campions amb el seu club i també va guanyar l'Eurocopa amb la selecció de Portugal. A l'acte també hi eren Leo Messi, que novament va quedar segon, i Neymar, actualment jugador del PSG, que va ser tercer. El jurat va estar format per 176 corresponsals de France Football, la revista que dona el guardó. Cristiano va dir que «portava molt temps esperant això» quan va recollir la pilota.

Luis Suárez, tretzè

El segon blaugrana a aparèixer a la llista és el davanter uruguaià, que va caure fins a la tretzena posició. Cal destacar la quarta posició del porter Gianluigi Buffon, subcampió d'Europa amb la Juventus i el vuitè lloc del migcampista francès N'Golo Kanté. Griezmann, de l'Atlètic, va quedar qualificat en una discreta 18a posició.