L'Spar Citylift Girona ha guanyat aquesta tarda a la pista del Femení Sant Adrià per 61-85. Amb aquesta victòria, les gironines s'asseguren una temporada més la seva participació a la Copa de la Reina que enguany tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de gener en una seu encara per determinar (tot apunta que serà Valladolid o Saragossa, tot i ser la ciutat del Pisuerga qui té més força ara mateix).

Ara, en les dues jornades que resten per acabar la primera volta, les gironines intentaran assegurar-se la segona posició de la classificació que des d'avui defensen en solitari després de la derrota de l'Uni Ferrol a la pista del Cadi, per ser així cap de sèrie a la competició del KO, i jugar directament les semifinals.

L'Uni no ha tingut cap dificultat per superar un Snatt's Sant Adrià que mai ha pogut seguir el ritme de les de Fontajau. Al final del primer quart, les gironines ja guanyaven 14-32. A partir d'aquí, les de Surís han tingut sempre el partit controlat. Al descans, 34-53. Al final 61-85.

Evans, amb 16 punts i 11 rebots, ha estat la màxima anotadora de l'Spar Citylift Girona.