El Reial Madrid va signar el seu millor partit de la temporada, passant per sobre gràcies a una primera part molt completa d'un Sevilla desconegut. Els blancs en van fer prou amb 42 minuts per liquidar els andalusos i llançar un missatge de resurrecció a la Lliga, abans de marxar a la conquesta del Mundial de Clubs.

Tot i les baixes, el Madrid va complir la primera premissa de Zidane, sortir amb intensitat. Ja als tres minuts estaven per davant del marcador. Sergio Rico havia realitzat la primera parada després d'un xut ajustat de Lucas Vázquez. A la sortida d'un córner es molestaven Kjaer i Muriel. El rebuig queia en safata a Nacho per obrir la golejada.

Pocs partits aquesta temporada havia jugat el Reial Madrid amb vent a favor al Bernabéu. L'intent de reacció sevillista va ser un miratge. Jesús Navas, que es convertia en el jugador amb més partits de la història del Sevilla, buscava les pessigolles a l'esquena de Marcelo però era un pla treballat en aquesta ocasió per Zidane.

En una setmana en què Cristiano Ronaldo va rebre la seva cinquena Pilota d'Or i signava un rècord històric a la Lliga de Campions -únic jugador que va marcar en tots els partits de la fase de grups-, el portuguès saltava a la gespa alliberat d'aquesta pressió convertida en ansietat. En vuit minuts va marcar els mateixos gols que en totes les jornades disputades. El segon, després d'un penal per mà de Jesús Navas.

Al Sevilla li faltava orgull i ajudes entre els seus jugadors, sempre superats. Kroos es desfermava amb un gran partit, més còmode en el doble pivot, i després d'avisar amb un xut rumb a l'escaire signava el quart després d'una paret amb Lucas Vázquez. El bany al Sevilla era dels que fan època. Abans del descans queia el cinquè, obra d'Achraf. Va desequilibrar amb les seves pujades i va definir amb qualitat.

A la represa no hi va haver partit. El Sevilla intentava sense èxit recuperar l'orgull. El Madrid ja pensava en el Mundial de Clubs i Zidane va retirar del camp Modric, Kroos i Ronaldo.