El Reial Madrid va guanyar ahir el seu tercer Mundialet de Clubs en quatre anys després de derrotar al Gremio brasiler per 1 a 0. Va decidir un gol de falta de Cristiano Ronaldo. Els brasilers van provar de sortir amb una pressió alta i fent entrades força dures. Amb la pilota volien tenir possessions llargues i buscar espais en la defensa blanca. Tot i així, els brasilers no van crear perill ni va xutar entre els tres pals.

De mica en mica els de Zidane es van anar apropiant del control de la pilota i van començar a arribar les primeres ocasions madridistes, davant un rival que es va anar desgastant amb el pas dels minuts. Va ser un gol de falta de Cristiano Ronaldo al minut 53 el que va tombar el plantejament de l'equip entrenat per Renato. El portuguès és el màxim golejador d'aquest torneig, amb 7 dianes.

Amb el triomf d'ahir, els blancs també igualen en trofeus d'aquest campionat el Barça, que havia aconseguit imposar-se el 2009, 2011 i 2015. A més, també són l'únic equip que ha aconseguit el trofeu dues vegades seguides.