Victòria del Girona ahir davant el Lleida per 4 a 0 després de dos partits sense guanyar en els dos desplaçaments consecutius davant El Olivar (1-0) i la setmana passada contra el San Francisco (2-2).

Els d'Àlex Marsal, que segueixen sense perdre a casa, es van avançar al marcador a la mitja hora de partit. Va ser a la sortida d'un córner quan Moha, lliure de marca, va aprofitar per rematar i enviar la pilota al fons de la porteria.

A la represa el Lleida va sortir a buscar l'empat, i el va estar a punt de trobar al minut 50, però Torra va fer una gran parada que després es va estavellar al travesser.

Al minut 75 va arribar el segon gol local, de nou, a la sortida d'un córner. Aquesta vegada, el porter visitant va rebutjar la pilota i el rebot va caure a Pedro Porro que, des de 25 metres, es va treure un gran xut per marcar el 2 a 0.

La sentència gironina va arribar al 81, amb un gol de Valery després d'una bona combinació gironina per banda dreta.

La golejada la va culminar, de nou, Pedro Porro, que va finalitzar un contraatac local.

Amb la victòria, el Girona continua segon a la classificació a 5 punts del Barça, que és líder.