El Barcelona B buscarà aquest vespre (20.00, LaLiga 1,2,3 TV) posar punt final a l'any 2017 amb una victòria al Miniestadi, i sortir de les posicions de descens a Segona B de la Lliga 1,2,3, davant un rival directe com l'Albacete, que arriba amb el desig d'aconseguir el seu primer triomf a domicili en el present campionat. Després de caure a casa del Cadis (3-1), segon classificat, l'equip barcelonista entrenat per Gerard López té l'oportunitat d'acomiadar amb bones sensacions un primer tram de curs irregular en el qual ha obtingut vuit empats, set derrotes i quatre victòries. Al Ramón de Carranza va tornar a veure's la pitjor cara del Barcelona B, especialment en el segon temps, quan el conjunt gadità va transformar els tres gols entre el minut 50 i el 67. Avui també es juga el Valladolid-Saragossa (21.00, Gol).

Per demà quedaran els partits Llorca-Osasuna (20.00), Còrdova-Reus (21.00) i Granada-Sporting (21.00); dijous es jugaran els duels Numància-Sevilla Atlètic (20.00) i Tenerife-Cadis (21.00) i divendres es tancarà l'any i la jornada amb el Lugo-Rayo (20.00) i l'Alcorcón-Almeria (21.00). Després de l'aturada de Nadal la Lliga es reprendrà el 6 de gener.