El Llagostera ha aconseguit una valuosa victòria davant un rival directe, l'Alcoià, després d'aprofitar el gol de Gavilán, a la mitja hora de partit, per sumar els tres punts.

Els d'Óscar Álvarez van veure com els locals han sortit més endollats en el partit, amb ganes d'arribar a l'àrea de Marcos, que ja ha hagut d'intervenir en els primers compassos del partit. Els llagosterencs, però, han anat entrant i agafant responsabilitats amb la pilota i, al minut 26 Koke ha hagut de refusar un xut de Fuster. Ha esta el preludi del gol doncs, a la jugada següent, Gavilán ha aconseguit superar el porter local i fer pujar el 0-1 en el marcador. Amb els locals aturdits per aquest gol, Gabarre ha vist, en el minut 41, quan el porter avortava el xut que hauria suposat el 0-2.

A la segona part Marcos s'ha erigit en el salvador del Llagostera. Els locals han sortit amb ganes de sumar per neutralitzar o capgirar el gol visitant, però han topat una i altra vegada amb Marcos, que ha aconseguit que els tres punts hagin volat d'El Collao cap a Llagostera.