L'Olot ha estat contra les cordes, sobretot des del minut 71, quan Moha va aconseguir avançar l'Hércules d'Alacant, un gol d'Alberto Toril, al minut 92, ha evitat que els de Raul Garrido es quedessin sense puntuar per novena jornada aquesta temporada.

Els olotins han sabut jugar de tu a tu contra un dels grans aspirants a fer el play off aquesta temporada, l'Hércules, i al final de la primera part, fins i tot, Jose Martínez va tenir la millor ocasió del partit pels locals, però el porter va aconseguir aturar el seu xut.

A la segona part, el partit s'ha anat alletgint per la persistència de la pluja. Quan s'han començat a moure les banquetes ha arribat el gol visitant. Moha n'ha tingut prou amb tres minuts sobre el terreny de joc per desfer el 0-0 inicial. Mica a mica l'Olot ha anat estirant línies i ha començat a posar setge sobre la porteria alacantina. Al final tanta feina ha donat resultat i Toril ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa aconseguint el gol de l'empat.