El pilot osonenc Nani Roma i el seu copilot, l'odenenc Àlex Haro, van tenir ahir un accident a 500 metres de la línia d'arribada de la tercera etapa del Dakar, disputada entre Pisco i San Juan de Marcina, a Perú, amb 296 km d'especial. Haro va sortir-ne il·lès, però Roma tenia un «lleu traumatisme cranial» que l'ha deixat fora de la prova.

Després de l'incident de l'etapa de diumenge, Roma, guanyador del raid en motos el 2004 i en cotxes el 2014, anava remuntant posicions: començava l'etapa des de la dotzena posició i en el penúltim punt de cronometratge marcava el quart millor temps. Però a 500 metres del final de l'etapa va tenir l'accident en què va donar diverses voltes de campana.

Malgrat el cop i l'atordiment, Roma i Haro van poder reprendre la marxa i creuar la línia de meta en setzena posició, un resultat que els permetia conservar la desena plaça de la classificació general. Després, els metges de l'organització li van apreciar un lleu traumatisme cranial i, seguint el protocol de la cursa, el van evacuar en helicòpter a la Clínica Angloamericana de Lima per fer-li les proves oportunes i valorar juntament amb ell la seva continuïtat.