El Màlaga va patir la tercera derrota consecutiva en caure a La Rosaleda davant l'Espanyol (0-1), un resultat que els manté en llocs de descens i que torna a posar en perill la continuïtat de Míchel com a tècnic de l'equip, mentre que el conjunt dirigit per Quique Sánchez Flores s'allunya dels llocs de descens empatant a punts amb el Girona.

L'equip local encara no havia aconseguit entrar al partit quan els visitants van colpejar; Javi López va fer una centrada des de la dreta que va arribar a Sergio García, que va cedir de cap la pilota a un Sergi Darder que arribant des de segona línia la va enviar al fons de la xarxa.

El gol, pel qual va demanar perdó l'exmalaguista, va indignar la graderia de La Rosaleda, que va començar a entonar el «Míchel, ves-te'n ja». No obstant això, l'equip local va reaccionar, i va estar a punt d'aconseguir l'empat poc després en un parell d'internades de Keko que a punt van estar d'aprofitar Chory Castro i Peñaranda.

Ho va intentar el Màlaga durant la segona meitat, arribant a tenir l'última ocasió en una rematada de Borja Bastón que va marxar per sobre del travesser. L'Espanyol va signar la seva primera victòria a domicili d'aquesta temporada i la segona consecutiva després de sorprendre en l'últim partit de l'any l'Atlètic (1-0).