El Reial Madrid s'ha reconciliat amb la victòria al Santiago Bernabéu després de derrotar per 7-1 al Deportivo de la Corunya en una convincent actuació dels de Zinedine Zidane, que han reaccionat a temps després del gol inicial d'Adrián i han donat la volta al marcador gràcies als doblets de Bale, Nacho i Ronaldo, i el gol de Modric.

L'inesperat gol d'Adrián ha portat de tornada als fantasmes a la grada del Bernabéu, però el Madrid ha reaccionat per acabar golejant a un Depor que ha resistit durant mitja hora. L'allau de gols en la segona part ha permès als de la capital agafar aire i moral de cara a la tornada de Copa i el vital duel de Lliga de Campions davant el PSG.

Al minut 23, els gallecs, que amb prou feines havien generat perill a la porteria defensada per Keylor Navas, s'han trobat amb el primer gol del partit en una jugada aïllada. Un servei de banda aparentment sense perill ha permès Lucas Pérez endinsar-se a l'àrea i assistir a Adrián perquè marqués a porteria buida.

Però el Madrid ha reaccionat gràcies el gol de Nacho després d'haver completat una paret amb Marcelona. Per part dels locals també ha marcat Gareth Bale que ha batut el porter visitant amb un míssil teledirigit a l'escaire.

Després del descans ha seguit el domini blanc. A la sortida d'un córner i després d'un xut de Casimiro, el galès ha aprofitat el refús de la defensa i ha tornat a marcar.

I els gols han seguit arribant pels de Zidane. Modric anotava des de la frontal i Cristiano Ronaldo, negat de cara al gol una jornada més, s'ha trobat amb un doblet en els instants finals, abans que Nacho tanqués el festí amb el setè gol, el segon en el seu compte particular.