El Citylift Girona no ha sabut rematar la feina i ha vist com el Club Patí Vic els privava d'una nova victòria, obligant-los a sumar només un punt. Els gironins han començat molt endollats i, gràcies als gols de Raul Pelicano, Manel García i Oriol García, s'han avançat amb un clar 0-3 en el marcador.

El Vic, però, no ha abaixat els braços i abans d'acabar-se la primera part ha aconseguit el seu primer gol. Just abans del descans, el porter local ha aturat un penal a Pelicano.

A la segona part, els gironins han controlat el partit, però en els últims minuts Jassel Oller s'ha erigit en la figura del seu equip, marcant al minut 44 el 2-3 i, a pocs segons pel final del xoc, el definitiu empat a tres.