L'Spar Citylift Uni Girona ha aconseguit superar amb claredat a l'Star Center Uni Ferrol (68-90), tercer classificat a la Lliga Femenina, en un partit en el que les d'Èric Surís han sabut anar per davant en el marcador i, tret d'un moment al principi de la segona part, han tingut el rival controlat en tot moment.

Amb un inici fulgurant, amb un parcial de 0-9, l'Uni ha posat les bases a la victòria ben aviat, començant a agafar unes rendes considerables ja des dels primers compassos. El primer quart s'ha acabat amb un clar 12-28, després que les gallegues hagin aconseguit anotar dos triples consecutius en els últims minuts.

Al segon quart el conjunt local ha intentat una reacció i ha aconseguit posar-se a nou punts (33-42), després d'anar 20 punts per darrere (17-37), però Surís ha sabut tocar les tecles pertinents per tal que els avantatges tornessin a ser els d'abans i s'ha arribat al descans amb 18 punts d'avantatge (35-53).

A la segona part el partit ha estat plàcid pel Girona, que ha sabut donar descans a jugadores importants i aguantar les diferències amb el seu rival, diferències que han arribat a un màxim de 27 punts, al principi de l'últim quart (48-75, m. 31), fins que al final les gironines han acabat certificant una nova victòria que les consolida en el segon lloc de la Lliga Femenina.