El rosinc Maverick Viñales, pilot de Yamaha, va tancar ahir la segona jornada del primer test de pretemporada de MotoGP amb els millors registres. Va ser al circuit de Sepang, a Malàisia. Després d'un discret tretzè lloc en la primera presa de contacte, aquest passat diumenge rodant a més d'un segon de Dani Pedrosa (Honda), el gironí va millorar el seu rendiment i va tancar la jornada amb el millor cronòmetre, aturant-lo en 1:59.355.

Viñales va aconseguir aquest registre a la seva volta 66 de les 68 que va fer en total. El pilot que més en va fer juntament amb Marc Márquez (Repsol Honda); d'aquesta manera, superava el temps dels tests de l'any passat en el mateix escenari per 13 mil·lèsimes.

Les bones sensacions de l'equip Yamaha les va confirmar l'italià Valentino Rossi. El nou vegades campió del món, sisè el dia anterior, va poder baixar de la barrera dels 2 minuts i amb un temps d'1:59.390 es va quedar a 35 mil·lèstimes del seu company d'equip. Això sí, va rodar bastant menys: un total de 39 voltes. Just al darrere es va situar l'Honda del britànic Cal Crutchlow, que es va quedar també molt a prop (a 88 mil·lèsimes); així com també la Ducati de l'espanyol Jorge Lorenzo, un dels tres pilots que el diumenge va rodar en 1:59 i que va millorar en 400 mil·lèsimes el seu registre.

Marc Márquez, el vigent campió del món, va centrar-se més a treballar amb els motors i provar un nou carenat aerodinàmic. Va ser setè amb un temps d'1:59.730, a 375 mil·lèsimes de Viñales.