Després de la clara derota a la pista del Masnou, 105-80, i de l'aturada del passat cap de setmana, el Bàsquet Girona torna avui a la competicio a Fontajau contra el Boet Mataró (19.00, accés lliure). Els maresmencs ja van superar l'equp de Quim Costa a la primera volta, 83-79, i compten amb el nord-americà Devon Drakeford. El pivot és el jugador més valorat de la competició amb 19.5 punts i 9.2 rebots per partit. A més de Drakeford, el Boet Mataró té al veterà exbase del Sant Josep Girona, Carles Canals, encara amb actiu a punt de fer 40 anys i amb Marc Rubio, germà de Ricky, i igual que Canals amb experiència a LEB Or.

El Boet Mataró ocupa la sisena posició de la lliga, a tres victòries del Bàsquet Girona que és segon, però, en canvi, va ser capaç de derrotar el líder, Masnou, a la seva pista. La derrota contra el Masnou va deixar el Bàsquet Girona segon amb només una victòria de marge sobre el Menorca, tercer, quan encara queden tretze jornades de lliga. Els dos primers classificats jugaran la fase final catalana de liga EBA contra els dos primers de l'altre grup.

Per altra banda, el Salt rep demà a l'Igualada (18-45) i el Quart va avançar el seu partit contra el Sant Josep de Badalona.