L'Espanyol visita aquesta tarda Balaídos carregat de moral, com afirma el seu entrenador Quique Sánchez Flores, després de la bona imatge i l'empat de l'equip en el derbi de diumenge passat a Cornellà davant el Barça.

Els blanc-i-blaus arriben a Galícia amb l'objectiu de tornar a la victòria després de quatre partits sense fer-ho en Lliga i havent sumat 2 dels últims 12 punts en joc.

Un total de vint homes ha citat Sánchez Flores per viatjar a Vigo, per la qual cosa n'haurà de descartar a dos abans del partit. La principal novetat en la convocatòria de l'entrenador madrileny és la de l'extrem argentí Pablo Piatti, després d'un mes de baixa. També tornen a la llista Dídac Vilà i Marc Roca. En canvi, són baixa Granero, per sanció, i Melendo i Sergio Sánchez, per decisió tècnica.

Carlos «La Roca» Sánchez podria ser titular per primera vegada vestint la samarreta blanc-i-blava i acompanyar Víctor Sánchez al centre del camp espanyolista després de disputar els seus primers minuts davant el Barça la setmana passada.

Per la seva banda el Celta, que està a dos punts d'Europa i sis per sobre dels pericos, miraran de fer-se forts a casa, on han sumat 10 dels últims 15 punts en joc.

Unzué ha fet entrar a la llista de convocats el nou fitxatge viguès, Lucas Boyé, que avui ja podria tenir els primers minuts com a jugador del Celta. També és novetat a la convocatòria Hugo Mallo, que es va perdre el partit contra l'Alabès per unes molèsties a un dit del peu. Per altra banda, el tècnic navarrès ha deixat fora Andreu Fontàs i Brais Méndez. Aquest últim, perquè pugui disputar el derbi de la ciutat de Vigo de Segona B davant el Rápido Bouzas, amb el filial.