El Girona va perdre a la pista del Menorca i va veure com els illencs els avançaven a la classificació en un partit en què els gironins només van aconseguir retallar distàncies a l'últim quart. Els de Quim Costa ara són tercers amb el mateix balanç que els menorquins (12-5), mentre que El Masnou es distancia en el lideratge amb una victòria més (13-4) que els seus perseguidors.

El Quart va superar a casa el cuer de la classificació, el Roser, per 73-60. Un parcial de 22-10 en el segon quart va fer que els gironins agafessin un avantatge de 12 punts en arribar al descans. El Quart suma la sisena victòria de la temporada, la primera d'aquest 2018, després de vuit partits consecutius perdent.

El Salt no va poder fer res per remuntar un desavantatge de 24 punts en acabar el primer quart i va perdre a casa davant el Mataró. És la setena derrota seguida dels gironins, que es troben a l'onzena posició amb un balanç de 4-13.