Les patinadores del PA Maçanet van quedar segones en la competició de Catalunya de xou petits que es va disputar ahir al Pavelló Olímpic de Reus. Les selvatanes van aconseguir una puntuació de 89,1 punts amb la coreografia anomenada Rat Lab.

L'equip selvatà, entrenat per Sandra Casadevall, no ha pogut guanyar la competició catalana després de ser campió de Girona i de guanyar l'any passat els campionats de Girona, Catalunya i Espanya i la plata al Mundial.

Les guanyadores van ser les patinadores locals del CP L'Aldea, que l'any passat no es van classificar per a l'europeu, i que van fer una puntuació de 92,6 amb la seva coreografia Doma'm. Van completar el podi les patinadores del CP Matadepera amb 83 punts de valoració.

Aquest any, el jurat ha valorat més la tècnica de les patinadores, en aquest cas la de les tarragonines, que no el nivell de vestuari, en què eren millors les gironines. Això es va veure plasmat en la valoració final.

D'altra banda, en la categoria juvenil els grups de patinadores del CP Bescanó i CP Celdrà van ser segones i terceres respectivament. Una categoria que va tornar a dominar un grup local, el Reus Deportiu, amb una valoració de 84,3 punts amb l'actuació Lon-dong. El CP Bescanó, amb la coreografia Atrapats, va fer 81,4 punts, mentre que el CP Celrà 78,1 amb el treball Malifeta.

En aquesta categoria va passar completament el contrari que en la de xous petits i el jurat va valorar més el vestuari de les patinadores locals.