L'Uni ha sumat aquesta tarda una treballada victòria a la pista del penúltim classificat de la Lliga Femenina, el Campus Promete, després de firmar un dels pitjors partits del curs. Les gironines han fet un primer quart per oblidar (16-6). Tot i així, les d'Èric Surís han sabut reaccionar a temps per arribar al descans perdent només de tres (30-27).

A la represa, les de Fontajau han millorat en tots els sentits. Primer ha estat Romeo qui ha igualat l'electrònic (30-30), i poc després Colhado qui ha posat a l'Uni per primera vegada per davant (30-32).

A partir d'aquí, les locals només han tornat a tenir el marcador a favor amb el 34-32. Malgrat l'Uni mai ho ha tingut fàcil (46-51, final del tercer període), les gironines han anat augmentant les diferències, per acabar guanyant finalment de tretze coincidint amb la màxima renda (58-71).

Després d'aquest partit, l'Spar Citylift Girona només pensa amb el partit d'anada dels quarts de final de l'Eurocup de dimecres a la pista del Galatasaray turc. La màxima anotadora de l'Uni ha estat, Magali Mendi amb 16 punts, mentre Núria Martínez ha estat l'MVP del partit amb 27 punts de valoració (4 punts, 16 rebots i 14 assistències).