Cada jornada passada es fa més evident que amb l'arribada del valencià Raúl Garrido a la banqueta ja fa unes quantes jornades, l'Olot té més clar que mai quin és el camí per acabar assolint la permanència a Segona Divisió B. Ahir va fer un altre pas de gegant derrotant l'Ontinyent i situant-se, amb deu jornades per davant, amb quatre punts de marge respecte a la zona de descens directe i a dos de la plaça de promoció de descens.

Volien els olotins la segona victòria consecutiva a la Garrotxa i aquesta s'acabaria coent a la segona meitat del duel. En els primers 45 minuts el futbol no va ser el gran protagonista i l'enfrontament, amb força aturades i sense arribades remarcables, acabaria arribant al descans amb el resultat inicial d'empat a zero. La principal novetat a l'onze era la tornada de Guzmán, que tornava després de complir un partit de sanció a la zona del carril esquerre. La resta d'homes, els esperats. Un xut de Jordi Masó poc abans del descans, que atrapava el porter visitant, Álvaro, era l'ocasió més clara per als gironins, que van veure com en els minuts inicials l'Ontinyent, que està realitzant una gran temporada i encara es manté amb opcions d'entrar entre els quatre primers llocs de la classificació, va inquietar Ginard però sense conseqüències greus.

A la represa, l'expulsió per doble amonestació de Carrasco per l'Ontinyent, al minut73, esdevindria clau pel desenllaç del duel. Tot just cinc minuts després de quedar-se amb superioritat numèrica, l'Olot va desencallar el partit gràcies a una diana de Marc Mas. El davanter silenc va aprofitar una magnífica assistència de Xumetra per obrir la llauna i apropar la victòria. Aquesta es tancaria definitivament dos minuts després. El davanter balear Alberto Toril, que acabava d'ingressar al terreny de joc, va aprofitar el desencert de la defensa valenciana per introduir anotar el segon. El proper cap de setmana, derbi gironí contra el Llagostera.