Les alarmes estan enceses però és en aquests moments en els quals s'ha de tenir el cap fred i mantenir la calma. Tres derrotes consecutives contra Mestalla, Lleida i Elx han deixat el Llagostera en una situació delicada a la classificació, a 2 punts de la promoció de descens i a 4 de la salvació directa a manca de 10 jornades per acabar la Lliga. Un escenari complicat i molt perillós però que el Llagostera vol encarar amb normalitat i responsabilitat. Així doncs, des de Llagostera només es pensa en sumar els tres punts diumenge en el derbi contra l'Olot. «Sense cap mena de dubte» Òscar Álvarez s'asseurà a la banqueta del Municipal en la primera de les deu finals que resten a l'equip blaugrana cap a la salvació. Així ho assegura el director esportiu llagosterenc Oriol Alsina que es mostra optimista amb les opcions de salvar l'equip. Tant, que no signa tampoc jugar la promoció de descens.

Alsina reconeix que la missió de salvar l'equip és «difícil» i que «la cosa està complicada» però al mateix temps recorda que la temporada passada, l'equip estava en una situació similar. En aquest sentit, el curs passat a aquestes alçades, el Llagostera ocupava la mateixa posició de descens (17è) però tenia la promoció a 1 punt i la salvació a 2. «Ens poden fer falta 15 punts. L'any passat en vam sumar 17 i ens en van sobrar 4», detalla. Alsina té clar que el Llagostera se la jugarà contra els rivals directes i que no pot fallar. «En aquest 2018 ja hem jugat contra els 5 primers. Hem de rebre Olot, Peralada i Balears i anar a Santa Eulàlia, Saragossa i Sabadell, entre altres». Alsina té clar que costarà molt i recorda que malgrat el passat recent del club a Segona A «continuem sent el Llagostera i no l'Hèrcules, l'Elx o l'Alcoià».

Pel que fa al derbi, Alsina subratlla «la bona dinàmica» amb què arriba l'Olot, «que és un els millors de la segona volta» però té clar que «els hem de guanyar perquè és un rival directe». Pau Bosch, lesionat i sancionat, i Leo Ramírez, expulsat a Elx, seran baixa per a aquest partit.