El Citylift Girona va veure com l'esforç fet a la primera part, en la que va tractar el F.C. Barcelona Lassa de tu a tu, es diluïa en un segon temps en el que els blaugrana van prémer l'accelerador per evitar accidents davant el club gironí.

Raúl Pelicano obria el marcador només començar el partit, als cinc minuts de joc, però Barroso, al minut 12, aconseguia empatar el partit i, dos minuts més tard, el mateix Barroso avançava al Barça. Pelicano va mantenir el Girona dins el partit, marcant novament l'empat als quinze minuts i, un minut més tard, David Gelmà tornava a avançar els de Ramon Benito amb un gol de penal. El partit estava més obert que mai en els minuts finals de la primera part i, abans d'arribar al descans, Pablo Álvarez aconseguia marcar l'empat a tres, que simbolitzava el trepidant primer temps viscut a Palau.

A la represa, Raúl Pelícano, de falta directa, tornava a avançar els gironins. Però amb aquest gol els blaugrana van prémer l'accelerador i van voler evitar ensurts. Dos gols gairebé consecutius (m. 28 i 31) de Sergi Panadero des del punt de penal tornaven a avançar els d'Eduard Castro, que en els últims deu minuts van tancar el partit gràcies als gols d'Ordóñez i Álvarez.