El Madrid va vèncer l'Eibar a Ipurua en un partit força disputat, decidit pels dos gols de Cristiano Ronaldo, que va deixar en res el gol anotat per Ramis, que va empatar el partit per al conjunt local, i que en moltes fases del partit va tenir contra les cordes els blancs.

A la primera part, l'equip de Mendilibar va saltar al terreny de joc de forma aclaparadora, asfixiant el Madrid en els primers minuts amb una pressió alta, que gairebé acaba en el primer gol del partit.

Per la seva banda, els de Zidane miraven d'aprofitar qualsevol error local per crear perill a la porteria de Dmitrovic, i ho van aconseguir al minut 33. Una passada en defensa del conjunt basc va ser interceptada per Modric, que va fer una bona passada a Cristiano Ronaldo i el portuguès la va aprofitar per marcar el primer gol del partit.

Amb el 0-1 s'arribava al descans i, a la represa, l'Eibar es va trobar ràpidament amb el gol de l'empat. Va ser al minut 50, quan Ramis va rematar un córner per posar l'1-1 al marcador.

Després, els madrilenys van insistir per avançar-se de nou a Ipurua. Primer va ser Modric, que ho va provar amb un xut desviat. Després, Cristiano Ronaldo, que rematava creauat però es trobava amb un inmens Dmitrovic. I en la jugada següent una rematada de cap de Bale se n'anava fora per poc.

Però els locals van reaccionar i també van crear perill a la porteria de Keylor Navas, però van fer lluir poc al porter de Costa Rica.

Tot i així, al minut 83, Cristiano Ronaldo va donar la victòria al seu equip en rematar, sense opocició, una centrada de Carvajal.

El pròxim rival del Madrid serà el Girona, diumenge a les 20.45. Serà la primera vegada que els gironins visiten el Santiago Bernabéu per enfrontar-s'hi al conjunt blanc.