El pavelló de Palau II va acolllir ahir al vespre la celebració del CPA Girona pel seu títol de campiones d'Espanya de patinatge en la modalitat de grups de xou. L'equip que dirigeix Nuri Soler va fer una representació del disc Soc aquí, que els ha permès desbancar el totpoderós CPA Olot, en una jornada que va reunir seguidors i familiars de les patinadores. Ara el següent repte és l'Europeu de Lleida, que es disputarà a finals d'abril. Allà les gironines intentaran aprovar una assignatura pendent: fer podi en el campionat d'Europa, que se'ls resisteix a pesar d'haver guanyat un bronze i dues plates en els tres darrers Mundials.

Soc aquí havia quedat per darrere de Sense opcions, la proposta d'aquest 2018 del CPA Olot, tant al campionat de Girona com al de Catalunya. Però dissabte a Avilés el CPA Girona va aconseguir fer un pas més assaltant la primera posició del campionat d'Espanya i deixant el conjunt garrotxí amb la plata. Tots dos equips es tornaran a veure les cares a Lleida, en un campionat d'Europa que promet emocions fortes.

El CPA Girona mobilitza aquesta temporada 120 patinadores. Els èxits del club els darrers anys gràcies als grups de xou l'han fet créixer de forma molt notable. El CPA Girona té el seu quarter general a Palau II, compartint la instal·lació amb el Girona CH.