L'Ertzaintza va detenir tres seguidors de l'Olympique de Marsella per protagonitzar incidents a l'interior del camp de futbol de San Mamés en què van resultar ferits dos vigilants, un d'ells al coll després de ser atacat amb una arma blanca. La Policia basca investiga el grau d'implicació de cada un d'ells per determinar qui és l'autor o autors directes de l'agressió al coll a un vigilant de 57 anys, que va ingressar a l'hospital de Basurto conscient, ferit per arma blanca a la banda esquerra del coll, que no va penetrar en el múscul.

Pel que fa al partit, l'Athletic Club va posar fi al seu periple per la Lliga Europa en caure (1-2) davant l'Olympique de Marsella a la tornada de vuitens de final, un altre partit en què els homes de Ziganda van ser inferiors als francesos, sense una presència ofensiva que fes creure en la remuntada del 3-1 de l'anada.

Per part seva, l'Atlètic de Madrid va golejar (1-5) el Lokomotiv de Moscou en un duel que l'equip de Diego Pablo Simeone es va emportar amb solvència amb gols d'Ángel Correa, Saúl Ñíguez, Antoine Griezmann i un doblet de Fernando Torres, per rubricar la seva presència en el sorteig dels quarts de final de la competició.