L'entrenador de l'Olot, Raúl Garrido, va fer ahir una crida a l'afició a omplir el camp aquest diumenge a la tarda (16.30) coincidint amb la visita de l'Alcoià. «És un partit directe i decisiu, tots n'hem de ser conscients. Si som capaços de guanyar els posarem per sota nostre. Aquest Olot em genera confiança i tranquil·litat, estem en dinàmica positiva i a casa funcionem molt bé», va subratllar ahir en l'anàlisi prèvia del partit.

En aquest sentit, el preparador considera que l'afició tindrà un paper vital. Per això va destacar que «diumenge no hi ha excuses, l'afició hi ha de ser i ens ha d'ajudar a guanyar el partit. Els necessitem a tots, hem de tornar a passar del miler d'espectadors. Si volem gaudir de la Segona B i d'aquests equips tan bons hem d'omplir l'Estadi».

Sobre el rival, Garrido va detallar que l'Alcoià «és un club molt exigent i amb molta història. Des de l'inici no els han sortit bé les coses i estan patint. És un equip amb molts recursos i fet per lluitar per l'ascens. Saben que se'n poden anar a baix i no voldran complicar-se la vida». El partit és diumenge a 2/4 de 5 de la tarda.