Betis i Espanyol s'enfronten aquest vespre al BenitoVillamarín (20.45) amb objectius semblants. Tots dos pensen en Europa, però mentre que els locals poden atrapar el Girona aquesta mateixa jornada, l'Espanyol encara necessitat millorar molt per aspirar a jugar l'Europa League.

El Betis de Quique Setién afronta el xoc amb algunes baixes sensibles i amb la il·lusió de sumar tres punts que l'acostin a llocs europeus. Per la seva banda, Quique Sánchez Flores intentarà allargarla bona dinàmica de set jornades sense perdre, tot i que només amb dues victòries per cinc empats. L'Espanyol s'ha convertit en el «rei de l'empat», el que li ha permès sortir de la part baixa de la taula i, per què no, il·lusionar-se amb Europa

El capità del Betis Joaquín Sánchez, després de perdre el partit contra l'Alabès per unes molèsties, sembla que no forçarà. L'Espanyol comptarà amb sensibles baixes, com seran la de Marc Navarro, amb molèsties; Diego López, que continua de baixa després del fort traumatisme davant el Llevant, i Jurado. Sergio García sí que ha viatjat.