Els francesos Serge Cazaux i Maxime Vilmot (Ford Sierra Cosworth 4x4) van aconseguir la victòria en el 66è Ral·li Moritz Costa Brava, prova inaugural dels campionats d'Europa, Espanya i Catalunya de Ral·lis Històrics. El podi el van completar els francesos Jean François i Aline Berenguer (BMW M3) i els gallecs Xesús Ferreiro i Xavi Anido (Ford Escort RS).

Un total de 158 cotxes van prendre part en aquesta nova edició de la prova, repartits en tres categories: Velocitat, Regularitat i Legend, que és una categoria d'exhibició. Aquesta elevada participació és fruit de diversos factors, entre ells la tradició històrica i el prestigi de la prova, les carreteres per les que passa i l'acceptació per part del públic gironí de rebre aquesta cursa.

A més, noms reconeguts en les carreteres del Costa Brava com Tony Carello, Mauro Pregliasco, Salvador Cañellas, Carles Santacreu o Mia Bardolet, entre d'altres, van poder gaudir altra vegada dels mítics trams de la prova. El ral·li estava composat per dues etapes. La primera, una nocturna el divendres 16, amb una sola passada als trams Santa Coloma-Sant Hilari, Sant Hilari-Osor i Els Àngels; i una de diürna durant el dissabte, amb quatre especials amb dues passades: Osor, Collsaplana, Grions i Cladells.

L'abandonament al segon tram de la jornada d'ahir del guanyador de l'última edició, l'italià Lucky Battistolli, quan tenia controlat el ral·li, obria el camí de la victòria als altres participants, que van protagonitzar un duel vibrant que va ser guanyat per Cazaux i Vilmot amb sis segons i mig d'avantatge.

Amb aquests resultats es tancava una nova edició d'aquesta mítica prova, organitzada per RallyClassics.