Quarta setmana consecutiva que el Girona no coneix la victòria en la competició i s'allunya de la quarta posició després de la victòria del Noia a casa davant el Voltregà (5-0). Els de Ramon Benito van veure com el seu rival els remuntava un 2-0 inicial, amb un gol al fil del descans just després de la segona diana gironina, i trés més en la represa.

Empat insuficent del Palafrugell davant el Vic (2-2) que no serveix pràcticament de res perquè el Caldes, equip que marcava la permanència, va aconseguir el triomf a casa davant l'Alcoi i deixa els de Xavier Garcia Balda a dotze punts del descens a falta de set jorandes. A falta de 3 minuts, López no va convertir una falta directa que hagués suposat la victòria per als gironins.