El I Torneig Diari de Girona de Pàdel encara avui la recta final amb la disputa de les finals de cada categoria. Amb una meteorologia que va respectar tots els partits de dissabte, després d'una jornada de divendres en què la pluja va fer acte de presència, es van poder disputar una trentena de duels entre les deu del matí i les nou del vespre. El que va ser la gran atracció de la jornada de divendres, Pablo Machín, absent ahir i avui perquè ha de dirigir el Girona FC al Santiago Bernabéu, va ser substituït per Edgar Oliver, va aconseguir, juntament amb Raimon Nadal, delegat de la Federació Catalana, arribar a la final de la Primera Categoria masculina, on s'enfrontaran a la parella formada per Carlos Montes i Xevi Ramos.

De fet es van resoldre totes les eliminatòries i ja hi ha les finals configurades per a avui. En la Segona Categoria masculina la final la disputaran les parelles Nico i Mayo contra Cruz i Estrach. Aquests quatre finalistes són tots jugadors del x3 Pàdel & Fitness, lloc on es disputa la prova. En la Tercera Masculina la final serà de Joan Nicolas i Josep Coll contra Jordi Utiel i Mario Colomer.

En categoria femenina la final serà entre Maria Franco i Judit Cartañà contra Susana Barno i Cristina Isamat. A la Primera Categoria mixta la final serà entre les parelles Ariadna Berdala i Eloi Giraut i Josep Maria i Blanca Herrera. La Segona Categoria mixta entre Rai Planells i Ivet Prohias i Ivan Ribot i Mónica Rabionet. Finalment, la Tercera Mixta veurà l'enfrontament a la final de Xoni Mata i Edgar Barceló contra Alba Sánchez i Pol Murciano.

Un cop acabin les finals hi haurà l'entrega de premis i el gran sorteig, amb obsequis com un viatge a una capital europea, un sopar per a dos i un cap de setmana en un balneari. Oliva Motor és el patrocinador principal del torneig de pàdel Diari de Girona, mentre que Agenthia Serveis Immobiliaris n'és l'espònsor. Ahir, a banda de la jornada esportiva, hi va haver moltes activitats lúdiques.