Bon empat del Lloret B en un camp sempre complicat en el debut d'Albert Batllosera al front de la banqueta lloretenca, després de la marxa d'Edu Uridales al futbol japonès. L'equip gironí va començar avançant-se en el marcador gràcies a la diana de Xavi Aparicio, que va recullir un refús després d'una falta lateral per fusellar el porter. Poc abans, l'àrbitre havia anul·lat un gol als locals per falta prèvia. Amb el 0-1 al marcador, el porter local Pumuki va aturar un penal llançat per Riki i, pocs minuts després, Baulí va aprofitar una errada defensiva per marcar l'empat. A la represa, el joc es va travar i cap dels dos conjunts va poder crear ocasions clares. L'oportunitat més destacada va ser un xut llunyà d'Adri que va picar al pal.

Pluja de gols en el Municipal de Llagostera. Una molt bona part del Farners pronosticava un partit plàcid per als visitants, que van arribar al descans amb un avantatge de 3 gols. Els locals van començar el partit fatal i el Farners ho va aprofitar. La segona meitat va ser vibrant per a l'espectador ja que el Llagostera es va bolcar en atac i només començar van reduir distàncies. Va ser una segona part d'anades i tornades constants. Els blaugrana van situar-se 3-4 en el minut 73 i l'àrbitre va anul·lar un gol que hagués significat l'empat.

Banyoles - La Jonquera

Empat entre el Banyoles i La Jonquera en el Municipal Nou de Banyoles (1-1). Un fort inici dels banyolins va provocar que La Jonquera estigués incòmode en el derbi. En els primers vint minuts de partit, no va haver-hi color i els locals, en el minut 23, van estrenar el marcador gràcies a un xut d'Andreu Moreno. Pocs minuts més tard, Guillem Cornellà va igualar el matx amb un golàs de falta directa. Després de l'empat, el partit es va equilibrar i La Jonquera, de mica en mica, va anar apareixent en el partit. A la represa, va seguir la mateixa tònica: el Banyoles portava la iniciativa i generava perill constant a la porteria de Manzano, però la poca efectivitat dels homes de Fontes va afavorir els alt-empordanesos per sumar un punt.