Tercera victòria consecutiva del Figueres, aquesta vegada a Vilatenim i davant del filial del Reus Deportiu. Una gran primera part del conjunt entrenat per Aitor Yeto va ser suficient per agafar un avantatge de dos gols que, tot i que els visitants van escurçar-lo a poc més de cinc minuts per al final, va ser suficient perquè els gironins guanyessin i agafin un marge més que tranquil·litzador respecte a la zona de descens.

En una primera part espectacular quant a joc, els figuerencs van fer els dos gols en 20 minuts per encarrilar l'enfrontament. El primer va arribar ben aviat, als dos minuts, gràcies a una diana de Feixas i al minut vint Joan Pons anotava el segon.

Les bones notícies es van fer notar sobre el terreny de joc perquè el Figueres, com està fent en les últimes jornades, està fent un molt bon futbol que l'està portant a victòries clares i davant rivals de la part alta de la classificació. Al tram final, el reusenc Fabra va escurçar diferències a l'electrònic, cosa que va posar l'ai al cor als aficionats unionistes, que van poder cantar la tercera victòria seguida davant el Reus Deportiu.