És el màxim golejador del Palamós amb 11 gols i també un dels màxims golejadors de la categoria, de fet, només es troba a dos de Manzi (Hospitalet) que en suma 13. Es tracta del davanter del Palamós, Marc Medina, autor d'11 gols aquesta temporada i un home clau en la vital victòria de la darrera jornada. El passat diumenge va anotar contra el Castelldefels el seu tercer doblet d'aquest curs i va aplanar i força el camí perquè els de Pitu Batlle aconseguissin una victòria que els permet sortir de les places de descens. Segons Medina, «estàvem treballant molt bé però els resultats no arribàven», i ara tant ell com la resta de companys estan convençuts de la salvació.

El pitxitxi palamosí va estar a punt de fer un hat-trick a la segona meitat, però, sol davant el porter va enviar la pilota a fora; corria el minut 62 quan Nahuel li va servir l'esfèrica a Medina. El davanter del degà explicava així l'acció: «arribava de defensar un còrner i entre que jo estava rebentat i la pilota anava molt forta no va poder ser». Medina va obrir la llauna i va fer el 2 a 0 abans del descans, un avantatge que el davanter no considerava definitiu, com així els ho va fer veure el tècnic. «Al descans en Pitu ens va dir que juguéssim com si anéssim zero a zero».

Medina creu que tornar a guanyar a casa després de 4 mesos de no fer-ho els va representar treure's un pes de sobre, un premi el 3 a 1 merescut per «a la junta, el cos tècnic, la plantilla, la Penya Sport perquè ho estem donant tot i per això crec que ens en sortirem». En aquests moments Palamós (17è) i Granollers (18è) empaten a punts (27) a manca de 8 jornades per acabar la Lliga. «Ens espera un final de Lliga molt complicat», admet, això sí, el davanter.