Victòria de doble importància ahir del Bordils. Primer, per guanyar en una pista tan complicada com la del quart classificat, el Torrelavega. I segon, per tornar a sortir del descens després de tres jornades seguides a la zona baixa.

El partit va començar bé per a l'equip entrenat pels de Sergi Catarain. Com la setmana passada, els blanc-i-verds van fer un parcial incial molt bo (1-5) que els va permetre jugar amb avantatge els primers minuts de partit. Un avantatge de quatre gols que es va mantenir en arribar a l'equador de la primera meitat (6-10).

Després d'un intercanvi de gols en els següents 10 minuts, els gironins van ampliar aquesta diferència a sis dianes per arribar a 11-17 al marcador.

La segona part va començar igual per als interessos del Bordils i no va deixar que el rival retallés distàncies durant els primers minuts. De fet, l'avantatge es va ampliar a vuit gols en els primers minuts de represa (13-21).

Aquest ampli avantatge va permetre als blanc-i-verds tenir més tranquil·litat. Tot i així, els càntabrers van aconseguir retallar diferències en els minuts següents, però mai van posar en perill la victòria dels gironins, ja que com a molt es van arribar a posar a tres gols.

Al final, els de Catarain van aconseguir un valuós triomf per 27-31 davant un rival complicat i segueixen amb pas ferm cap a l'objectiu de la permanència.

Ara, la competició s'atura dos caps de setmana. Després el Bordil rebrà al Palma del Río, un rival directe per la permanència que està un punt per sobre els gironins. El de Catarain ja van aconseguir imposar-se als andalusos en el partit de la primera volta.

Sergi Catarain va expressar que aquesta victòria «és oxigen a l'Everest» i també va afegir que «el treball fet dona fruits i hem fet una setmana molt bona. Hem plantejat un partit a un ritme molt alt i ho hem fet perfecte».