Després de l'empat (2-2) de divendres a Vila-seca, el pavelló Lluís Bachs acollia una veritable final a cara o creu, on la cara era la lluita pel títol i la creu la pugna per evitar el descens. Aquest cara o creu va propiciar que el joc fos molt igualat i amb un elevat protagonisme dels porters, tant d'un com de l'altre equip. El Vilaseca intentava córrer per trobar el gol ràpid, mentre que al GEiEG el que li interessava era adormir el partit.

Qui més va intentar-ho a la primera part va ser qui va aconseguir l'avantatge abans del descans. Al minut 21, Pàmies aprofitava un rebuig dins l'àrea per enviar la bola al fons de la porteria i establir el 0-1 en el marcador.

El GEiEG havia de sortir a per totes i així ho va fer. Només s'havien jugat dos minuts de la represa que Vidal aconseguia empatar. Basart, en el 39, dee falta directa, aconseguia donar la volta al marcador i, en els últims compassos, amb el Vilaseca estirat, el GEiEG va sentenciar amb dues contres.

El GEiEG, que manté la categoria, jugarà la fase d'ascens, amb els quarts de final contra el Sentmenat d'aquí tres setmanes.