Quants punts falten al Peralada per celebrar la permanència a Segona B?

Ens calen dues victòries més. Quan vaig arribar deia que havíem d'aconseguir vuit triomfs i un parell o tres d'empats. Hem guanyat sis partits, o sigui que ens en calen dos més. El missatge al vestidor és que ho volem aconseguir al més aviat possible.

Què ha canviat Chicho al Peralada?

Li he intentat donar molt ordre defensiu. Hem estat molt a sobre en la manera d'atacar. Volia que l'equip estigués ordenat quan tenim la pilota i que quan la perdéssim reduíssim els gols al contraatac. La plantilla ho ha entès molt bé. També he insistit en el que és bàsic per ser competitiu. Els resultats ens han acompanyat i això també fa que tot vagi millor. El tema psicològic és un altre factor important. Cada victòria t'acosta més a la següent, igual com cada derrota.

Vostè és el primer sorprès?

No, aquesta és la veritat. Penso que hi ha molt bon equip, molt bona plantilla. Notava una gran connexió amb la plantilla des que vaig arribar. Confiava que anés bé i ho segueixo pensant. Aquest Peralada no té límits, aquest equip encara pot fer moltes coses. Penso a sumar les dues victòries que necessitem per estar salvats i mirar d'acabar com més amunt millor.

Li han ofert ja la continuïtat per a la propera temporada?

No n'hem parlat. Estic centrat a afrontar aquests últims set partits i a aconseguir els punts. Hi ha encara molta feina per fer. La categoria és molt dura.

Quin ha sigut el millor partit del Peralada de l'era Chicho?

És una bona pregunta, difícil de respondre. Diré que estic orgullós de molts dies. Hem guanyat de diferents maneres. Vam plantar cara al Mallorca al seu camp, tenint més ocasions que ells i jugant a futbol; hem estat a punt de guanyar el València Mestalla pressionant, vam salvar un punt a Lleida amb fe i honor i un home menys... Em quedo amb la versatilitat de l'equip, que s'ha sabut adaptar a diferents maneres de jugar quan era necessari.

Es podran salvar els tres gironins?

Hi ha espai per als tres. Encara queda lliga i el que pugui semblar ara pot canviar en set partits.