El Wanda Metropolitano va ser l'escenari de l'acte de presentació de la candidatura de la selecció espanyola al títol Mundial de Rússia. L'estadi madrileny, en el primer partit en què acollia la selecció, va viure amb una contundent golejada (6-1) davant els actuals subcampions del món. L'Argentina, que va jugar sense el lesionat Leo Messi i diversos jugadors importants, mai va tenir res a fer malgrat situar-se 2-1 (m.38) i el combinat de Julen Lopetegui va ser molt superior. Tant, que en una segona part per emmarcar on l'efectivitat dels jugadors locals va ser màxima, va demostrar que és una de les grans favorites amb vistes al Mundial. Sota la batuta d'un Isco espectacular, la selecció va destrossar l'Argentina i la festa va ser tan completa que fins i tot per moments Piqué, xiulat a l'inici, va ser ovacionat. Diego Costa, Thiago i Iago Aspas van arrodonir una nit màgica de la selecció a l'estadi matalasser.

I això que el partit havia perdut bona part de l'interès, o la morbositat, pel fet que Messi no estava en condicions de jugar. L'astre argentí es perdia el duel contra molts dels seus companys al Barça i rivals a la Lliga. La intensitat mostrada ja als primers minuts per part de tots dos equips evidenciava que en joc no només hi havia cobrir l'expedient sinó també el prestigi. Diego Costa es va jugar el físic i va sobreviure -Romero no- per fer l'1-0. Abans, Gonzalo Higuaín havia perdonat el 0-1 a porteria gairebé buida. Isco ampliaria l'avantatge abans de la mitja hora però l'Argentina, mitjançant Otamendi, entraria de nou al partit abans de la mitja part.

Després d'una primera part de moltes alternatives, la represa prometia. I no va decebre. Bé, l'Argentina sí que ho va fer. Dos gols en tres minuts d'Isco i Thiago van deixar sentenciat el partit i van provocar, de passada, que el combinat sud-americà dimitís directament. Això ho van aprofitar els de Lopetegui per fer sang i marcar dos gols més obra de Iago Aspas i novament d'Isco. El tècnic basc. que va fer debutar Marcos Alonso i Dani Parejo, manté la bona dinàmica de l'equip amb ell com a seleccionador i a més a més, aconsegueix un resultat de prestigi que serveix per il·lusionar-se amb la possibilitat de somiar amb e el títol del Mundial de Rússia.