Abans dels seus enfrontaments de quarts a la Champions, davant Bayern i Roma, respectivament, Sevilla i Barcelona escenifiquen avui un assaig de la final de Copa que tots dos jugaran el 21 d'abril, presidit pel dubte de Leo Messi, determinant en la gran ratxa dels blaugrana, que han perdut només un dels últims deu partits jugats al Sánchez Pizjuán.

Ernesto Valverde, tècnic barcelonista, està pendent de la seva estrella, absent en els dos partits amb la selecció argentina a causa d'una sobrecàrrega muscular, però que va participar en el primer entrenament dels blaugrana celebrat dijous. L'argentí, però, serà a Sevilla i, depenent com es trobi, viatjarà o serà reservat de cara al duel de Lliga de Campions davant la Roma.

Valverde també haurà de decidir sobre Gerard Piqué i Marc André Ter Stegen, que van tornar tocats dels seus compromisos, mentre que segur que no seran a Sevilla Lucas Digne, Nelson Semedo, Denis Suárez i Sergio Busquets.

El Barça és a dos partits del rècord històric d'invicte en Lliga, que el té la Reial Societat (1979-80), amb 38 partits seguits, tot i que haurà de pensar en el tram final de temporada, ja que té, en els propers 22 dies, set partits, alguns d'aquests decisius.

A Sevilla, ja descartada la possibilitat d'aconseguir la quarta plaça, l'objectiu és no perdre el pas en l'ajustada lluita que, des del Vila-real al Girona i Betis, situa quatre equips en quatre punts, en la seva pugna per la Lliga Europa.

El tècnic del Sevilla, Vincenzo Montella, només té les baixes de Corchia (lesió) i de Sarabia (sanció), amb la qual cosa pot comptar amb la resta de la plantilla.