En un partit que es va avançar el passat dijous, el Peralada va continuar el seu camí cap a la permanència a Segona B amb un empat a casa contra l'Ontinyent que li permet arribar ja als 41 punts. L'equip de Chicho va ser el que més bones ocasions va tenir en un partit entretingut per les dues parts.

Els visitants, que venien d'encaixar un cop molt dur amb el 0-5 a casa contra el cuer, l'Aragó, va presentar bons arguments i va mostrar una imatge molt millorada respecte a la darrera jornada. El filial del Girona va sortir a resoldre i, ja als cinc minuts, Joel Arimany va fer intervenir el porter de l'Ontinyent per enviar un remat a córner. Soni, poc després, i Romero també van poder fer l'1-0 abans dels primers 10 minuts. Poc a poc el rival també va començar a estirar-se, sense aconseguir el domini, que seguia pel bàndol local. Abans del descans, Serrano no va poder rematar bé, obstaculitzat pel porter Campos, en una altra bona ocasió de gol pel bàndol empordanès.

Igual com havia passat a la primera meitat, el Peralada va sortir molt activat dels vestidors a l'inici de la segona i sobretot en el primer quart va tenir ocasions protagonitzades per Soni i Serrano. L'Ontinyent, per la seva banda, en va tenir una de molt clara en les botes de Raúl que el porter Marc Vito va poder resoldre.

El partit seguia atractiu, amb l'emoció de la incertesa al marcador. A dos minuts del final, una errada defensiva local podia haver costat un disgust, però Sasha va creuar massa la pilota. El col·legiat va allargar tres minuts el partit sense que el marcador es mogués i al final els dos equips van donar per bo l'empat a zero inicial. El Peralada afronta deu dies de descans abans de visitar Llagostera.