L'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava i l'Estadi de Vilatenim de Figueres han acollit aquest matí cinc finals simultànies en la cloenda d'un MIC -Mediterranean International Cup- que en aquesta edició complia 18 anys. Els guanyadors han estat el RCD Espanyol, en categories C1 i B1, el Tuttifutbol Academy, en C2, el RC Celta, en B2, i el Girona FC, a la categoria A.

L'estadi palamosí, que ha registrat més de 4.500 espectadors, ha comptat amb la presència de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona; Jordi Roura i Aureli Altimira, responsables del futbol formatiu amateur blaugrana; David Bellver, president de MICSports; Lluís Puig, alcalde de Palamós; Pere Vila, president de la Diputació de Girona i Josep Pujols, delegat d'Esports de la Generalitat, entre d'altres.

A l'Estadi de Vilatenim, de Figueres, prop de 3.000 espectadors han presenciat les finals de dues categories de nova creació. Entre elles hi ha havia el regidor d'Esports de Figueres, Jordi Masquef, i del delegat comarcal de la Federació Catalana de Futbol Manuel Núñez.

En la categoria infantil de primer any (C2), de nova creació, el Tuttifutbol Academy ha aixecat el títol després de superar l'Athletic Club de Bilbao a la tanda de penals, a Figueres. Gaizka Alboniga-Menor havia avançat els bascos a la primera part i a deu minuts pel final David Gil ha forçat la pròrroga pels maresmencs.

El Tuttifutbol, una acadèmia de Mataró que compta amb jugadors de diferents clubs de la zona, inaugura el seu palmarès en el MIC, on pel camí havia deixat enrere el Tottenham Hotspur, Maccabi Haifa i Sport Club Bni Yafo Ortodoksim.

Mentrestant, a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, els infantils de segon any (C1) del RCD Espanyol s'han imposat per 1 a 0 als del FC Barcelona. Un gol d'Ángel Alarcón a l'inici de la segona part ha estat suficient perquè els blanc-i-blaus s´enduguessin la final.

A la categoria cadet de primer any (B2), que s'ha creat enguany, el campió ha estat el RC Celta després de guanyar el València CF a la final (1-0) celebrada a Figueres i amb gust de LaLiga.

El segon derbi barceloní del matí ha enfrontat al RCD Espanyol i al FC Barcelona de categoria B1, que correspon als cadets de segon any, i ha tingut lloc a Palamós. De nou, els blanc-i-blaus s'han endut la final, aquest cop després de derrotar el FC Barcelona a la tanda de penals (4-2) en un partit que ha finalitat amb empat a zero. Aquesta és el tercera vegada que el RCD Espanyol guanya el trofeu de la categoria.

L'últim partit del MICFootball'18 l'han disputat la UE Llagostera i el Girona FC de categoria juvenil (A). Els gironins s'han avançat a la segona part amb un gol de Mateo Enríquez, però els blaugrana han aconseguit empatar el partit a l'últim minut en una falta lateral que Aleix Pla ha rematat amb el cap.

A la tanda de penals, la UE Llagostera ha estat millor i s'han imposat per 4-2, guanyant d'aquesta manera el seu primer torneig MICFootball.