El migcampista de l'Albacete Pelayo Novo va patir un aparatós accident en caure pel forat de l'escala des del tercer pis de l'hotel de concentració d'Osca on es trobava per disputar ahir el partit davant el conjunt local, que finalment va ser ajornat. «El nostre jugador, Pelayo Novo, ha sofert en el matí d'avui un aparatós accident a l'hotel de concentració de l'equip. El nostre futbolista, que es troba estable, està sent traslladat per aquest motiu a l'Hospital de Saragossa», explicava el club manxec en un comunicat.

Segons fonts de la Policia Nacional, el jugador asturià es va precipitar des del tercer pis de l'Hotel Abba d'Osca, on es trobava concentrat amb el seu equip. El vicepresident i conseller delegat de l'Albacete, Víctor Varela, afegia també en declaracions al programa Tiempo de Juego que el jugador estava recolzat en una barana parlant per telèfon i va caure pel forat de les escales. Com a conseqüència de la caiguda, Novo va resultar ferit i va haver de ser evacuat a l'Hospital Clínic de Saragossa, on està ingressat a l'UCI, amb un traumatisme al cap, sedat i amb pronòstic reservat, segons van informar fonts del Govern d'Aragó. A més a més, asseguren que presenta diverses fractures.

Poc després de l'accident, la Lliga informava que el partit que havia de jugar-se ahir al vespre a l'Alcoraz (20.00) quedava ajornat. L'Osca també va anunciar la suspensió del partit i el procés a seguir per realitzar la devolució de les entrades.

A la tarda, diverses informacions indicaven que Pelayo havia estat intervingut quirúrgicament i es trobava «estable» dins la gravetat. La plantilla al complet de l'Albacete i també el cos tècnic que encapçala Enrique Martín Monreal van visitar el futbolista a l'hospital.