El tècnic del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha convocat tots els futbolistes de la seva plantilla per al partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant de la Juventus, en una convocatòria en la qual també figura Nacho Fernández, que va caure lesionat en l'anterior duel enfront de Las Palmas, tot i que estarà de baixa unes tres setmanes.

L'entrenador del Reial Madrid, Zinédine Zidane, va recalcar que la Juventus té «el mateix ADN» que el conjunt madridista i que per això han d'estar «preparats» per fer un bon partit en l'anada de quarts de final de la Lliga de Campions. Segons ell «no té res a veure» el que va passar fa deu mesos a la final d'aquesta competició entre els dos equips a Cardiff i el nou duel que arrenca avui.

«He estat en els dos clubs i crec que sí, que el Juventus és un equip que té l'ADN igual que el Reial Madrid de sempre lluitar i de pensar a guanyar sempre», va expressar Zidane ahir.

El francès també va parlar d'Isco, elogiat amb Espanya i sense minuts al Madrid: «Potser és diferent amb la selecció perquè té només sis o set partits i amb nosaltres 60 i jugant cada tres dies. Tots han de sentir que són titulars»