El palafrugellenc Albert Rocas va admetre ahir en un acte d'homenatge a la seva trajectòria que vol quedar-se amb la «part positiva» del que li ha donat l'handbol i va agrair tot el suport rebut durant una carrera esportiva a la qual va posar fi fa uns dies per signar un palmarès que ni ell «no hauria somiat».

«M'agradaria anar-me'n com quan vaig arribar. He estat una persona que sempre ha volgut somriure, fins i tot quan les coses van malament, perquè crec que aquesta és una de les bases de l'esport, la de treure sempre la part positiva"» va declarar Albert Rocas en l'homenatge a la seva trajectòria celebrat ahir a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) a Madrid.

El doble campió del món el 2005 i 2013 no va voler oblidar-se de ningú en el seu comiat, agraint la «proximitat» del president del COE, Alejandro Blanco, la feina de tots els entrenadors que ha tingut perquè de tots ells ha «après alguna cosa», i el paper de la seva família, especialment els seus pares.

«Em van deixar anar-me'n de casa amb 14 anys sense obligar-me a quedar-me. És molt fàcil ser egoista amb els teus fills, però ells em van donar la possibilitat de complir el meu somni» va expressar el ja retirat extrem gironí, que es va formar al Garbí de Palafrugell.