El Circuit Bronze Head de pàdel ha finalitzat aquesta Setmana Santa amb la disputa de tres proves que s'han jugat en diferents punts del territori català. Les seus han estat el Club Tennis Alt Empordà Garbí, el Club Pàdel Argelagues i el Club 7 Indoor Santpedor.

Al Bronze del Club Tennis Alt Empordà Garbí, Marc Requena i Xavier Ramos van derrotar Òscar Pérez i Sergi Márquez per 7-5 i 6-3. En noies Laura Dalmau i Andrea de Dios van doblegar Cristina Camo i Eva García per un marcador de 6-4 i 6-1.

Pel que fa al Bronze del Club Pàdel Argelagues, Abel Fernández i Pablo Burdeos són els campions en homes, després de resoldre per 6-3, 6-7 i 6-3 la final davant de Francisco José Rodríguez i Ricard Manchón. En categoria femenina Yasmina Iglesias i Ana Ciurans van guanyar per 6-4 i 6-3 Maria Franco i Gala Planas.

Els campions del Bronze jugat al Club 7 Indoor Santpedor són Marc Lluís Vargas i Marc Villacampa, que van guanyar per 6-0 i 6-3 Quim Secanell i Xavier Pijuan. Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Bronze CT d'Aro, Bronze CT Valls i Bronze Barcelona Teia.