El Reial Madrid va encarrilar la seva presència a les semifinals de la Lliga de Campions després de derrotar el Juventus a Torí (0-3) gràcies a un gol de Marcelo i al doblet que va signar Cristiano Ronaldo, gran protagonista del matx amb un gol de xilena que va posar dempeus l'estadi torinès, rendit a la qualitat del portuguès.

La imponent fam del portuguès i el seu habitual despertar a la primavera van permetre al Reial Madrid sortir més que victoriós del Piemont. Un 0-3 que envia un missatge a tot Europa, que per molt malament que estigui a la Lliga, la Champions és la seva competició fetitxe i eliminar-lo costarà Déu i ajuda.

Cristiano ja suma 14 gols en aquesta Champions -en 10 partits- i segueix sent el rei quan arriba aquest tram de la temporada. El de Madeira tot just va trigar tres minuts a reclamar els focus i deixar la seva empremta en el verd torinès.

Una centrada d'Isco, el triat per Zidane per jugar-se les castanyes, va connectar a la bota dreta del portuguès, que va sorprendre Buffon. El gol va despertar el quadre bianconero, que es va fer amo del partit tan sols deu minuts després. Allegri va demanar més grapa als seus i ho va aconseguir provocant les millors ocasions en botes de Dybala, que va topar amb Ramos en un gran xut, o d'Higuaín, que va estar a punt de batre Navas amb un cop de cap que va aturar de manera excel·lent. Van ser els pitjors moments del campió d'Europa, evidenciant que també sagna, però patint com més li agrada patir. De Sciglio va provar sort amb un xut creuat i Chiellini va demanar mà de Casemiro dins de l'àrea en una jugada esvalotada. Ni una, ni l'altra acció van suposar perill per a un Madrid que només va treure el cap amb un travesser de Kroos a la vora del descans. El 0-1 des del minut 2 era or per a un conjunt blanc que va canviar la seva cara en l'assalt final. I tot, gràcies a Cristiano.

Corria el minut 64 i un error defensiu va obligar Buffon a intervenir amb molts dubtes. La pilota va caure en peus de Carvajal, el centre va arribar amb gran expectació al cor de l'àrea. Cristiano es va elevar i -suspès en l'aire- va connectar la xilena que va deixar bocabadat tot l'estadi. El gol va matar el líder de la Sèrie A, que va veure com perdia Dybala per doble amonestació abans que Marcelo sentenciés un partit que no va tenir història. La tornada, sense Sergio Ramos sancionat, serà un tràmit.