L'enfrontament netament anglès dels quarts de final de la Lliga de Campions començarà avui a Anfield (20.45 hores / bein Max 1), on el Liverpool vol aprofitar l'influx d'Anfield per contrarestar el favoritisme del Manchester City, que arriba amb els deures fets a la Premier i decidit a regnar per primera vegada a Europa. L'equip entrenat per Pep Guardiola està a punt de proclamar-se campió de la lliga anglesa, títol que aconseguirà el proper dissabte si s'emporta el derbi de Manchester a l'Etihad Stadium, però abans ha de mesurar-se en competició europea amb l'únic equip que ha estat capaç de batre'l en 31 jornades de Premier. Va ser el passat 14 de gener, quan Anfield va viure una nit màgica amb el 4-3 final després d'arribar a anar 4-1.

El conjunt de Manchester no podrà comptar amb Sergio Agüero, que s'acaba de recuperar d'una lesió de genoll i que ni tan sols ha viatjat, per la qual cosa el seu lloc l'ocuparia Gabriel Jesus, mentre que el Liverpool no podrà comptar amb Adam Lallana ni amb Joel Matip amb una lesió muscular li impedirà jugar fins a la temporada que ve.

S'espera que el Liverpool, que disputa els quarts de final per primera vegada en nou anys, pressioni molt amunt per impedir el joc combinatiu del City i robar ràpid traslladant la pilota com més aviat a Mohamed Salah, que s'ha confirmat com la gran irrupció del continent aquesta temporada. De fet, l'egipci lidera la classificació de la Bota d'Or per davant de Leo Messi.