Seria una pena haver de celebrar el 120è aniversari amb un descens de categoria, però en aquests moments el panorama que té davant el Palamós no convida a l'optimisme. Quan queden cinc finals per disputar-se, la permanència s'allunya a cinc punts i el marge d'error s'empetiteix cada cop més. La d'ahir va ser una jornada nefasta per als interessos palamosins perquè la pitjor combinació es va fer realitat, derrota del Palamós i triomf del Granollers. Mentre els granollerins perdonaven el 0 a 4 al Nou Sardenya davant un Europa amb aspiracions de play-off, el degà queia a Cerdanyola (2-0), una derrota, la 17a del curs, que allunya els gironins a 5 punts de la salvació.

I atenció perquè si els de Pitu Batlle volen retallar aquesta diferència amb el Granollers ho hauran de fer afrontant un calendari d'autèntic vertigen davant candidats al play-off com Terrassa (4t), Europa (8è), Prat (7è) i Hospitalet (2n). El Cerdanyola, que ahir va celebrar la permanència a la categoria, es va avançar ben aviat amb un gol del migcampista Dani Martí als 16 minuts. La primera meitat va ser dominada pels barcelonins davant un Palamós que no es mostrava agressiu ni incisiu en l'apartat ofensiu.

A la segona meitat, ni amb l'avantatge de jugar amb un home més durant 32 minuts per l'expulsió del local Javi González, els visitants no van saber ni poder fer mal al conjunt de Toni Carrillo. Tot i la superioritat numèrica, els palamosins no van inquietar la porteria de Del Río, només el davanter Henry ho va intentar en dues ocasions (mins. 70 i 73). En canvi, van ser novament els barcelonins qui van tornar a colpejar mitjançant una altra diana de l'ex del Palamós i Girona, Dani Martí, quan faltaven 9 minuts per al final (2-0, min. 81). En el tram final del matx, el juvenil Ayoub Borbata va debutar a Tercera Divisió substituïnt Botxi (min. 62). És el vuitè juvenil que debuta a la categoria.